0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Bain-maries Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Bain-maries

Professionele bain-maries bij Horecastyle

Voor u hebben wij van Horecastyle de beste bain-maries geselecteerd die er op de markt te verkrijgen zijn. Wij kunnen u diverse bain-maries leveren variërend in vermogen en type. Ook beschikken wij over bain-maries met aftapkraan waardoor het leeglopen van de bak, u een stuk makkelijker wordt gemaakt. Wij van Horecastyle beschikken zoals u van ons gewent bent, over een breed aanbod in betrouwbare bekende horeca merken als CaterChef, Hendi, Max Pro en Modular. Wij hebben voor elke thuis kok en professional kok wel iets wils. Van bain-marie wagen tot bain-marie onderkast. Van bain-marie gastronorm tot bain-marie dispenser. Een voorbeeld van de mogelijkheden is de CaterChef bain marie. Deze is geschikt voor gastronormbakken van maximaal 150 mm diep.


Bain-maries voor de beste prijzen bij Horecastyle

Gebruik de bain-maries voor het warmhouden van uw buffet zodat u nooit met afgekoeld voedsel te maken hebt dat onder de “graden norm” zit. U wilt toch het beste voor uw gasten en klanten? Wij van Horecastyle willen dit in ieder geval wel. Daarom zijn al onze bain-maries gemaakt van hoogwaardig RVS en beschikken ze over een standaard fabrieksgarantie van 1 jaar. Wij zijn en zullen er altijd naar streven de goedkoopste groothandel te zijn op non-food horeca gebied.Bain marie Caterchef Bain marie Mach Bain marie Hendi
Bain marie Max Pro

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description