0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Contactgrills Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Contactgrillen

Hendi Powergrill Xenon-Pro

Staat u op evenementen waar u saté, shaslick of bijvoorbeeld kebab bereidt en verkoopt? Denk aan een foodtruckfestival, een dorpsevenement of een bedrijfsfeest. Dan is de Hendi Powergrill Xenon Pro onmisbaar. De roestvrijstalen grill heeft een ideale werkhoogte. En wilt u de grill opbergen? Dat gaat heel eenvoudig: het apparaat is zeer compact en in te klappen tot een plat geheel. De grill heeft twee wielen, waardoor u het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen.

Krachtige grill

De Hendi Powergrill Xenon-Pro maakt zijn naam waar. Het apparaat is namelijk voorzien van een krachtige brander. Deze enkele brander zorgt in een winddichte bak voor een hoge temperatuur. Het maakt dus niet uit waar u staat in de buitenlucht, de vlam blijft altijd aan. Daardoor is de powergrill erg geschikt voor een hoge en doorlopende productie van gerechten. De Hendi Powergrill Xenon-Pro heeft twee roosters van 43x26 cm en is eenvoudig schoon te maken. Het apparaat is geschikt voor propaangas en voorzien van een thermokoppel, elektronische ontsteking, gasslang en drukregelaar. Optioneel kunt u beide kanten van de grill voorzien van een zijblad. Zo vergroot u uw werkruimte aanzienlijk.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description