0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Horeca- en Veiligheidsschoenen Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Horeca schoenen en werkklompen

Schoenen voor de horeca & werken in de keuken

Wanneer u in de horeca werkt, dient u zicht te houden aan bepaalde normen voor veiligheid en hygiëne. Daarom zijn er speciale horeca schoenen ontwikkeld, die gedragen kunnen worden in de keuken van een horecabedrijf.

Wat zijn horeca schoenen?

Horeca schoenen zijn voorzien van een anti-slip zool, zodat de kans op uitglijden in de keuken minimaal wordt. Daarnaast hebben de schoenen extra demping door een dubbele PU zool. Natuurlijk voldoen ze aan de EN345 norm.

Casual horeca schoenen of werkklompen?

Wanneer u op zoek bent naar horeca schoenen, of veiligheidsschoenen, kunt u kiezen uit veterloze werkschoenen of uit casual werkschoenen. Wanneer u horeca schoenen zonder veter wenst, dan kunt u kiezen voor de speciale werkklompen, of veiligheidsklompen.
Zijn veters een probleem, dan kunt u kiezen voor een casual horeca schoen die zowel voor dames als voor heren beschikbaar is.

Een compleet horeca outfit

Maak uw werkkleding compleet met de andere speciale kleding voor de horeca van HorecaStyle. Bekijk hier het aanbod.

Koksbroeken | Koksbuizen | Koksmutsen | Sloven | Schorten

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description