0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Insectenlamp Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Insectenlampen

MO-EL Insectenlamp Insectivoro 368G - 180 m2

Vliegende insecten wilt u natuurlijk niet in uw keuken of restaurant zien. Het is niet alleen onhygiënisch, ook uw klanten zien liever geen insecten over hun bord vliegen als ze aan het eten zijn. Zij kunnen het idee krijgen dat het niet schoon is in de zaak. Dit kan van invloed zijn op de klantbeleving en imago van uw bedrijf. Met de MO-EL Insectenlamp Insectivoro 368G - 180 m2 zijn vliegende insecten binnen no-time verleden tijd. De lamp trekt de rondvliegende diertjes aan en vangt ze op in de opvangbank. Het apparaat is geschikt voor een ruimte van zo’n 180 m2. Heel handig: u kunt de lamp gemakkelijk op verschillende plekken in een ruimte plaatsen.

Hygiënisch en geluidsarm

De MO-EL Insectenlamp Insectivoro 368G - 180 m2 heeft een behuizing van kunststof en is zeer geluidsarm. Ideaal. Zo wordt u of uw personeel tijdens het werken niet gestoord door een afleidend geluid. Daarnaast merken ook uw gasten niet dat het apparaat in de ruimte staat. De insectenlamp is uitgerust met een ventilator, een filter en een opvangbak. Deze bak sluit zich automatisch bij het uitnemen ervan. Wel zo hygiënisch, zo komt u niet in aanraking met de dode insecten.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description