0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Sorbetieres Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Sorbetieres

Horeca sorbetieres bij Horecastyle

Als u zelf graag vers ijs wilt maken dan kan dit met een sorbetiere. Wij verkopen een aantal bijzonder mooie en handige sorbetieres in verschillende afmetingen en prijsklassen. De sorbetieres zijn gemakkelijk schoon te houden, waardoor er altijd hygiënisch gewerkt kan worden met een sorbetiere. De sorbetieres zijn uitgerust in een roestvrijstalen omhulsel. Hierdoor krijgen deze ijsmachines en exclusieve en nette uitstraling.


Sorbetieres voor de beste prijzen bij Horecastyle

Er zijn verschillende capaciteiten mogelijk van bijvoorbeeld een productie van 3 liter ijs per uur tot een productie van 12 liter ijs per uur. De apparaten zijn geschikt voor de productie van verschillende soorten ijs en sorbets. De sorbetieres zijn in een aantal gevallen verrijdbaar en hierdoor goed schoon te maken. Er is altijd een aftapkraan bevestigd voor de afvoer van het schoonmaakwater.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description