0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Filter apparatuur Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Filter apparatuur

Horeca filter apparatuur bij Horecastyle

Wanneer u een kwalitatief goed koffiezetapparaat zoekt dan zit u goed bij ons. Wij hebben verschillende koffiezetapparaten in ons assortiment van het gerenommeerde merk Animo. Het merk Animo maakt diverse soorten koffiezetmachines met filter apparatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een gecombineerde dubbele koffiemachine. Bij een aantal modellen van het merk Animo kunt u zeer eenvoudig een goede bak versie koffie zetten. Het is zelfs mogelijk een volle kan koffie te maken in een zettijd van ongeveer 6 minuten. De koffie blijft op temperatuur door een ingebouwde warmhoudplaat.


Filter apparatuur voor de beste prijzen bij Horecastyle

U kunt ook kiezen uit een model die voorzien is van een waterkoker. Zo kunt u tijdens het koffiezetten ook theewater maken. De koffiezetter kan eenvoudig op de waterleiding aangesloten worden, zodoende hoeft u nooit een reservoir te vullen. De apparaten zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Een ontkalkingsindicator geeft aan op welk moment u het koffiezetapparaat moet reinigen. Wij hebben verschillende modellen en afmetingen koffiezetapparaten met filter apparatuur op voorraad.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description