0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Over HorecaStyle

Haal uw horecahart op in de webshop van HorecaStyle. Hier vindt u al bijna tien jaar een compleet assortiment van scherp geprijsde keukenapparatuur en andere benodigdheden voor zowel de horecaprofessional als de hobbychef. Met al meer dan 20 jaar ervaring in de horecagroothandel mag u rekenen op een no-nonsense-aanpak en een ouderwets goede service. Alles wordt tot aan uw deur bezorgd en eventueel voor u geïnstalleerd. HorecaStyle is de solide en betrouwbare horecaleverancier die u zoekt!

 

Bestellen

Wat u vandaag bestelt, heeft u met een paar dagen in huis, door heel Europa! We leveren zowel aan restaurants, hotels, cafetaria’s en cateraars als aan scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en particulieren. Bestellen via onze webshop gaat snel en simpel. Kies het gewenste artikel, vul uw aflever- en factuuradres in en geef ook uw voorkeur voor uw betaling aan. PostNL of DPD levert het door u bestelde artikel daarna bij u af. Voor verzendingen in Nederland en België vragen we € 7,50 verzendkosten en bij een aankoopbedrag van € 100,- excl BTW of meer bezorgen we gratis.

 

Bekijk de reviews van Horecastyle.nl op VERGELIJK.NL

Staat uw keuze niet in onze webshop?

Gaat uw voorkeur uit naar een horeca-artikel dat niet in onze webshop staat? In 99% van de gevallen leveren we het artikel tegen dezelfde concurrerende prijs als onze overige artikelen. Het enige wat u hoeft te doen, is even bellen: 0512 21 24 02.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description