0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)
Orderbevestiging

Na het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt u per e-mail een orderbevestiging. Dit betekent dat wij uw bestelling ontvangen hebben.

Verzendmelding

Op het moment dat wij uw bestelling verzenden ontvangt u van ons een verzendmelding. Via het Track & Trace nummer kunt u uw bestelling volgen via de site van PostNL. Onder normale omstandigheden worden alle bestelling bij ons binnen 3 (werk)dagen geleverd.

Wijzigen of Annuleren

U kunt uw bestelling tot het moment van verzenden kosteloos wijzigen of annuleren. Als u wilt annuleren of wijzigen, neem dan contact met ons op, via info@horecastyle.nl

Betalingsmogelijkheden

Als u via de website bestelt, kunt u kiezen voor Creditcard, PayPal, iDEAL en achteraf betalen op factuur.


Creditcard           buitensportvoeding creditcardlogos

Via onze partner PayPal kunt u veilig betalen met creditcard. U kunt gebruikmaken van VISA en Mastercard. Het is niet nodig dat u zich aanmeld bij PayPal als u dat niet wilt. De kosten voor betalen via PayPal bedragen € 0,95 per bestelling.

PayPal                 Buitensportvoeding Paypal Logo
Via onze partner PayPal kunt u veilig betalen met uw eigen PayPal account. 

iDeal                     buitensportvoeding ideal logo


Rabobank, ING, SNS Bank, Fortis Bank, Postbank en ABN Amro rekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Betalen via iDEAL is kosteloos.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description