0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

CaterChef, specialist in horeca-apparatuur

Als horeca-ondernemer wilt u natuurlijk op uw apparatuur kunnen rekenen. Kies daarom voor de kwalitatief hoogstaande grills, bakplaten, friteuses en ovens van CaterChef. Van dit topmerk vindt u alle apparaten voor het koken, bakken, grillen, frituren én warm houden van gerechten. Kwaliteit en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel!

BEST VERKOCHT

CaterChef

Kies het beste voor uw horeca-onderneming, kies voor CaterChef

Gaat u een restaurant of café beginnen en bent u op zoek naar de benodigde apparatuur? Of bent u aan het uitbreiden en hebt u een extra friteuse nodig? Kijk dan eens rond bij ons aanbod in friteuses en andere artikelen van CaterChef. HorecaStyle levert alle basisapparaten én de specifiekere benodigdheden voor uw horecagelegenheid. Als het maar met koken, bakken, opwarmen en warm houden te maken heeft! Wij hebben alles wat u nodig hebt!

Vertrouwde kwaliteit voor een optimaal resultaat

Als u wilt dat alles in uw restaurant op rolletjes gaat en de gasten hun gerecht snel geserveerd krijgen, dan is het van groot belang om voor goede bak- en kookplaten te kiezen. HorecaStyle levert uiteraard ook de essentiële horecabenodigdheden van CaterChef, waardoor het u aan niets ontbreekt in de keuken. U hebt de keuze uit en zeer ruim assortiment in bakplaten, friteuses, inductiekookplaten, warmhoudplaten en -vitrines, grills, tostiapparaten, soepketels en heteluchtovens. Natuurlijk ontbreken ook de CaterChef bordenwarmkasten en koppenwarmers niet in onze webwinkel. Hebt u een vleessnijmachine of een kneedmachine nodig? Ook die kunt u van dit topmerk vinden in onze webshop.

Maak eenvoudig een selectie naar wens

De webwinkel van HorecaStyle is werkelijk van alle markten thuis. Dit betekent dat u bij ons alles kunt vinden wat u nodig hebt om een horecagelegenheid of cateringbedrijf op te starten of te runnen. Wij bieden u een ruim assortiment aan, zonder dat het ingewikkeld wordt om het juiste apparaat te selecteren. Kiezen is bij ons heel gemakkelijk, dankzij de filters op onze site. Bij het zoeken naar een bakplaat van CaterChef, om een voorbeeld te noemen, kun u gemakkelijk aangeven welk formaat uw voorkeur heeft. Heeft u andere wensen? U kunt al uw eisen aanvinken en dan ziet u meteen welk artikel van CaterChef bij uw wensen aansluit. Horeca-apparatuur uitzoeken was nog nooit zo makkelijk! Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop en sla uw slag. Binnen een paar dagen hebt u uw bestelling al op locatie.

placeholder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description