0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Polar, de specialist in koelen

Voor horecaprofessionals biedt Polar de meest hoogstaande koelkasten, vriezers, koelingen, koelvitrines en nog veel meer. En ze zijn allemaal tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar in de webshop van HorecaStyle. Eenvoudig selecteren op afmetingen en inhoud… bij ons kan het allemaal!

BEST VERKOCHT

Polar

Heeft u professionele koelingen nodig?

Als horeca-ondernemer dient u er natuurlijk voor te zorgen dat al het etenswaar goed gekoeld blijft. Of u nu eigenaar bent van een restaurant, een hotel, een (eet)café, een bar of een cateringbedrijf..., goede koelinstallaties zijn onmisbaar. En daarom is het maar goed ook dat u in onze webwinkel de beste koelkasten, vrieskasten en dergelijke kunt vinden van het topmerk Polar. Dit merk biedt al geruime tijd topkwaliteit van de bovenste plank, waar u echt van op aan kunt. De Polar koelapparaten gaan jarenlang mee, waardoor u de investering absoluut terugverdient. Zeker als u gebruikt maakt van de aantrekkelijke tarieven bij HorecaStyle.

Polar koelkasten en vriezers uitkiezen is een kleine moeite

Als u voor uw restaurant, bar of andere gelegenheid een nieuwe professionele koelkast nodig heeft, dan wilt u in eerste instantie een voordelige deal sluiten. Dit kan in onze webshop! Daarnaast wilt u natuurlijk dat de koel- of vrieskast de juiste inhoud en afmetingen heeft. U wilt het liefst zo veel mogelijk koelruimte hebben, maar het apparaat moet wel in uw keuken passen. En daarom kunt u in de webwinkel van HorecaStyle gebruik maken van een handige selectiehulp. Sorteer de Polar koel- en vrieskasten eenvoudig op hoogte, diepte en breedte, als ook op inhoud in liters. Voorts kunt u nog op aantal deuren, lades en roosters selecteren. Op die manier vindt u in no time de koelkast of vrieskast die u nodig heeft. Makkelijker kan het niet!

De beste koelingen en koelvitrines vindt u hier

Ook biedt Polar diverse soorten koelingen met display voor in bars, avondwinkels, snackbars, drankenzaken, et cetera. Ook de koelingen kunt bij HorecaStyle gemakkelijk op inhoud filteren. Dit kan zowel gaan om liters als om aantal flessen. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande koelvitrine? Of een koelwerkbank, zoals een pizzawerkbank of een saladette? Bij HorecaStyle vindt u het beste dat Polar u te bieden heeft! Vandaag besteld is binnen enkele dagen al in huis. Wij staan voor u klaar!

placeholder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description