0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

ONZE MERKEN

ALLE PANNEN & GN-BAKKEN

Pannen en gastronormbakken

Horeca pannen en gastronormbakken bij Horecastyle

Bij Horecastyle vindt u een ruime selectie pannen en gastronormbakken. In onze webshop kunt u een keuze maken tussen verschillende vormen, series, accessoires en kwaliteit. Ook bieden wij een aantal regaalwagens aan. Op deze regaalwagens kunt u uw gastronormbakken intern vervoeren. De pannen en gastronormbakken zijn in verschillende maten en modellen leverbaar.


Pannen en gastronormbakken voor de beste prijzen bij Horecastyle

De pannen en bakken zijn van een hoge kwaliteit RVS en blijven door de duurzame vervaardiging lang mooi. De bakken zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken voor een buffet. Kijkt u op uw gemak eens rond in onze ruime assortiment pannen en gastronormbakken. De bezorging van uw bestelde product vindt altijd plaats binnen de afgesproken termijn.


Braadpannen, Braadsledes, Crepe-/pannenkoekpan, Grillpannen, Hapjespan, Koekenpannen, Kookpannen, Paellapannen, Sauteuses, Serveerpan, Steelpannen, Vispannen, Wokpannen, Gastronormbakken kunststof,
Gastronormbakken porselein, Gastronormbakken roestvrijstaal, Gastronorm voedseldozen,

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description