0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Serveerwagens Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Serveerwagens

Horeca serveerwagens bij Horecastyle

Wij verkopen meerdere soorten serveerwagens van verschillende merken zoals EMGA, Pujadas en CaterChef. De serveerwagens zijn zeer solide en voorzien van soepele wielen. Ook zijn een aantal voorzien van een handige voetrem. Hierdoor kunt u met gemak de serveerwagens op een positie neerzetten. U kunt kiezen uit serveerwagens met 2, 3 of 4 serveerbladen. Een goed voorbeeld van wat wij u kunnen bieden is de CaterChef serveerwagen. Deze heeft 2 bladen en is uitgevoerd in rvs in 90x51 centimeter


Serveerwagens voor de beste prijzen bij Horecastyle

U kunt zodoende een hoop etenswaar en drinken kwijt op een van de handige serveerwagens. De serveerwagens zijn te bestellen in een roestvrijstalen versie of in een kunststof uitvoering. U kunt helemaal naar uw eigen smaak kiezen wat u wil bij Horecastyle. De serveerwagens zijn altijd gebruiksklaar na levering.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description