0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Ervaar de oersterke apparaten van Robot Coupe

Bent u op zoek naar een oerdegelijke keukenmachine, waarmee u de meest taaie groenten, noten en andere voedingswaren in een handomdraai kunt snijden? Kies dan voor Robot Coupe. Van dit topmerk vindt u bij HorecaStyle de essentiële benodigdheden voor een snel resultaat in de keuken.

BEST VERKOCHT

Robot Coupe

Met Robot Coupe werkt u efficiënter

In de keuken kan het u nog wel eens ontbreken aan wat extra tijd. De groenten moeten gesneden worden en ook de verse pesto moet nog gemaakt worden. Met de hand of met eenvoudige apparaten gaat dit soms niet snel genoeg, wat tot frustratie kan leiden. Als u de hoogwaardige keukenmachine van Robot Coupe gebruikt, is elke klus snel geklaard. Op die manier kunt u een stuk efficiënter werken en bespaart u een hoop tijd en moeite. En dat komt natuurlijk altijd van pas!

Een greep uit het aanbod

Robot Coupe biedt echt topkwaliteit waar u jarenlang mee vooruit kunt. Deze oersterke machines kunnen werkelijk elk materiaal aan en zijn dan ook geliefd onder de meest professionele koks. Wanneer u echt efficiënt te werk wilt gaan, kan een ware Robot Coupe cutter, groentesnijder of combinatie hiervan niet ontbreken. Dankzij de glazen bovenkant, kunt u steeds in de gaten blijven houden of de massa al goed gemengd is. De messchijven van deze machines moeten zorgvuldig worden bewaard, om de lange levensduur te garanderen. Daarom vindt u bij HorecaStyle ook een handig opbergvak voor een schijf of een rek voor het opbergen van meerdere schijven. Heeft u een extra schijf nodig om ook andere groenten klein te krijgen? Ook dan voorziet onze webwinkel in uw behoefte. Bij ons kunt u namelijk losse messchijven bestellen, om uw Robot Coupe compleet te maken.

Voordeliger vindt u ze niet

Bij HorecaStyle hebben we het goed met horeca-ondernemers voor en daarom hebben we een uitgebreid assortiment in Robot Coupe apparaten en benodigdheden voor u samengesteld. Bovendien hanteren wij concurrerende tarieven, waardoor u de machines voor een zacht prijsje aan kunt schaffen. Aarzel daarom niet en bestel vandaag een van de unieke Robot Coupe keukenmachines! Daar zult u zeker geen spijt van krijgen.

placeholder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description