0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Gasbarbecues Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Gasbarbecues

Horeca gasbarbecues bij Horecastyle

Een barbecue is een apparaat voor het koken van voedsel door het toepassen van warmte direct van beneden door middel van een gasfles. Er zijn verschillende soorten van dergelijke gasbarbecues te vinden bij Horecastyle. Een daarvan is de handige gasbarbecue. Zo verkopen wij een aantal handige systemen van het gerenommeerde merk Hendi. Er kan gekozen worden uit verschillende handige en praktische afmetingen.


Gasbarbecues voor de beste prijzen bij Horecastyle

De bediening is overzichtelijk en er kan in een korte tijd vlees gebakken worden. Uiteraard kunt u ook andere gerechten voorbereiden op een van de kwalitatieve gasbarbecues die u bij Horecastyle kunt bestellen. De gasbarbecues worden exclusief een gasfles geleverd. Deze kunt u wanneer u in het bezit bent van een gasfles op een gemakkelijke wijze aansluiten op een van de gasbarbecues uit ons assortiment.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description