0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Herroepingsrecht

U heeft 14 dagen de tijd om, zonder opgaaf van redenen, het product te retourneren. Deze periode van 14 dagen start op de dag van ontvangst van het product. Wanneer u het product voor retour aanmeldt, heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U vindt het retourformulier op de achterzijde van uw pakbon.


U mag het product gedurende deze periode bekijken en beoordelen. Indien nodig, mag u het product uit de verpakking halen om zo de werking te kunnen testen. Wel vragen wij u de verpakking zo voorzichtig mogelijk te openen, zodat u deze kunt gebruiken voor het retourneren, wanneer het product niet aan uw wensen voldoet.
Let op: wanneer u het product langer gebruikt dan voor het testen noodzakelijk is, kan u aansprakelijk gesteld worden voor eventuele waardevermindering van het product wanneer u deze retourneert.


De retourkosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening. Wij vragen u om het product in de originele verpakking te retourneren.


Terugbetaling

HorecaStyle zal u het volledige aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten terugbetalen, wanneer u het product binnen de periode van het herroepingsrecht retourneert.

Deze terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van uw teruggezonden product. Voor de terugbetaling wordt hetzelfde betaalmiddel gebruikt dat u gebruikt heeft op het moment van aankoop, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.


Hoe retourneren

Wanneer u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, kunt u gebruik maken van het retourformulier op de achterzijde van uw pakbon. Mocht u deze niet (meer) kunnen vinden, dan kunt u ook gebruik maken van het modelformulier  voor het retourneren. Print dit formulier uit en vul hem in wanneer u de overeenkomst wilt herroepen.

U kunt uw product, inclusief het formulier herroepingsrecht retourneren naar:
HorecaStyle
Ottolaan 12-4
9207 JR Drachten 


Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail: info@horecastyle.nl of telefonisch via 0512 - 21 24 02.Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description