0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Soepketels Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Soepketels

CaterChef Soepketel 10 liter zwart - HotPot

Een lekkere kop soep hoort thuis op een zelfbedieningsbuffet. Om de vloeistof goed heet te houden, gebruikt u de CaterChef Soepketel 10 liter zwart - HotPot. Ook in een professionele keuken is de soepketel onmisbaar. Het apparaat is uitermate geschikt om naast soep bijvoorbeeld sauzen, hotdogs en saté in warm te houden.

CaterChef Soepketel 10 liter zwart - HotPot- Handig in gebruik

Zet u de soepketel op het buffet? Dan is het wel zo handig dat u kunt aangeven wat erin zit. Dit kan door de magneetstrips die bij de HotPot worden geleverd. Belangrijk: u mag de soepketel uitsluitend ‘nat’ gebruiken. Dit houdt in op de wijze van au bain-marie. U vult de soepketel met heet water en doet de etenswaren in de roestvrijstalen binnenpan. Het hete water houdt het eten warm. De deksel bevat een scharnier waardoor die gemakkelijk opengaat. Ook zit er een kleine opening in zodat er een opscheplepel of ander keukengerei in de soepketel kan blijven zitten. Dit scheelt een hoop geknoei. Op de soepketel zit een thermostaat waardoor u met een draaiknop de temperatuur kunt regelen. Daarnaast is er een controlelampje aanwezig.

Caterchef soepketel Dualit soepketel EMGA soepketel
Hendi soepketel

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description