0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

ONZE MERKEN

ALLE HORECA KLEDING

Horeca kleding

Professionele horeca kleding

Waarom horeca kleding?

De hygiëne is van groot belang in de horeca. Daarnaast wilt u ook dat uw medewerkers er netjes en verzorgd bij lopen. Professionele horeca kleding geeft uw medewerkers precies dat wat zij nodig hebben om met de grootste hygiëne en verzorging aan het werk te gaan. Daarnaast zorgt professionele horeca kleding er ook voor dat uw gasten uw medewerkers eenvoudig kunnen herkennen.

Kokskleding voor professionals

Voor de kok is er speciale kokskleding. Kokskleding bestaat uit een koksbroek met een koksbuis, aangevuld met een koksmuts en eventueel een sloof. Waar kokskleding vroeger spierwit was, is deze horeca kleding tegenwoordig in vele kleuren en motieven te koop. Bekijk hier de specifieke kokskleding:

Koksbroeken | Koksbuizen | Koksmutsen | Sloven

Werkkleding voor de horeca

Wat uw functie in de horeca ook is, bij HorecaStyle vindt u de juiste werkkleding. Of u nu op zoek bent naar serveerkleding of kleding voor de medewerkers in de keuken. Met professionele horeca kleding lopen uw medewerkers er altijd uniform en professioneel bij. Naast de specifieke werkkleding, zijn ook professionele werkschoenen belangrijk. Deze horeca- en veiligheidsschoenen zijn voorzien van antislipzolen, zodat eventuele ongelukken in de keuken voorkomen worden.

Schorten | Sloven | Horeca schoenen

Horeca kleding voor mannen en vrouwen

Veel horeca kleding is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is dus unisex. Echter zijn er ook specifieke kledingstukken voor vrouwen, die dan wat meer getailleerd zijn. De kleding is verkrijgbaar in alle maten, van xs tot en met xxxl, zodat al uw medewerkers in hetzelfde outfit kunnen lopen. Het meest bekende merk voor horeca kleding is Chaud Devant. Hier vindt u dan ook koksbroeken, koksmutsen, koksbuizen en sloven en schorten van bij HorecaStyle. Daarnaast kunt u bij HorecaStyl horeca kleding kopen van Whites en Hendi.

Korting op horeca kleding

Wanneer u voor meerdere medewerkers tegelijk uw horeca kleding bestelt, krijgt u korting. Hoe meer artikelen u koopt, hoe lager de prijs per kledingstuk zal zijn.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description