0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Koksmutsen Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Koksmutsen

Koksmuts, kokspet of kok bandana: voor extra hygiëne

Een koksmuts is dé accessoire in de horeca waaraan aan kok herkend wordt. Echter heeft de koksmuts een belangrijke hygiënische functie in de keuken. Door het dragen van een speciale kokspet, kok bandana of kokmuts wordt er voorkomen dat er haren of zweetdruppels in het eten komen.


Traditioneel witte koksmutsen of een stoere kokspet?

Waar de koksmuts vroeger altijd wit was, is deze tegenwoordig verkrijgbaar in meerdere modellen en in verschillende kleuren. Kiest u voor een chique zwarte kok bandana, een stoere kokspet of gaat u voor traditionele witte koksmutsen?
De koksmutsen van Chaud Devant zijn voorzien van klitteband, waardoor ze ‘one size fits all’ zijn. Zo zijn de mutsen, maar ook de bandana’s en kokspetten, voor iedereen geschikt.


Maak uw koksoutfit compleet

Uw kok loopt er mooi gekleed bij wanneer de koksmuts past bij de koksbuis en de koksbroek. Bekijk hier het complete aanbod kokskleding:


Koksbroeken | Koksbuizen | Sloven | Schorten | Horeca schoenen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description