0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Saladettes Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Saladettes

Horeca saladettes bij Horecastyle

Saladettes bieden gemak voor het opslaan en bewaren van ingrediënten voor bijvoorbeeld pizza's, salades en garnituren. De koeling van de saladettes komt rechtstreeks uit het koelcircuit waardoor de ingrediënten altijd op temperatuur blijven. Saladette Werkbladen kunnen worden uitgebreid tot de zij-en achterkant, voor voorbereiding en om plating ruimte te maximaliseren. Diepere werkbladen, tot 925mm, en niet-standaard breedtes, tussen 1100-1400 mm, zijn ook beschikbaar.


Saladettes voor de beste prijzen bij Horecastyle

De saladettes zijn beschikbaar voor kleinere en grotere keukens. De opslagruimte is divers zodat er voor elk soort keuken een saladette te vinden is. De saladettes zijn eenvoudig te bestellen bij Horecastyle en worden binnen enkele werkdagen zoals afgesproken geleverd. De apparaten zijn stekkerklaar en direct gereed voor gebruik, na een korte en eenvoudige installatie.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description