0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)

Schorten Zoekopdracht verfijnen

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Horeca schorten

Schort om de horeca kleding te beschermen

Een schort, wordt net als een sloof, gebruikt om over andere kleding heen te dragen en zo de kleding te beschermen. Het gewone keukenschort wordt ook wel een halterschort genoemd. Het halterschort is ideaal voor in de horeca. De meeste schorten van Chaud Devant zijn voorzien van een handige zak op de voorkant. Een langer schort, tot op de voeten en voorzien van 2 zakken, wordt een schoenmakerssloof genoemd.


Schort voor de afwas

Ook in de afwas wordt veelal gebruik gemaakt van een schort, om te voorkomen dat de kleding vies en nat wordt. Het afwasschort is gemaakt van PVC in combinatie met polyester en is waterdicht. Het afwasschort van Chaud Devant is verkrijgbaar in het zwart en wit.


Materiaal keukenschorten

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig keukenschort, kunt u kiezen voor een schort van polyester met katoen. Heeft u een open keuken, of lopen uw medewerkers in het zicht met een schort, dan kunt u ook kiezen voor een luxer schort, zoals een keukenschort van leer.


Maak uw horeca outfit compleet

Maak uw horeca outfit compleet met de andere speciale kleding geschikt voor de horeca van HorecaStyle. Bekijk hier het aanbod.


Koksbroeken | Koksbuizen | Koksmutsen | Sloven | Horeca schoenen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 bellen op 0512 21 24 02 Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via het contactformulier als u dat gemakkelijker vindt.

image-description