0512 21 24 02 (ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00)
Levertijd: 1-3 dagen

Milan-Toast

Milan-Toast Tosti-apparaat roestvrijstaal

€ 275,00
Exclusief BTW

Vragen of advies nodig?

avatar 0512 21 24 02 info@horecastyle.nl

Daarom Horecastyle

  • 14 dagen gratis ruilen
  • Veilig bestellen & betalen
  • Snelle levering in Nederland, België & Duitsland
  • Deskundige helpdesk

Milan-Toast Tosti-apparaat roestvrijstaal

Beschrijving

Details

Milan-Toast Tosti-apparaat roestvrijstaal

Zeer solide uitvoering. Voorzien van verticale sleuven, ieder met een tostiklem; afzonderlijk instelbaar door middel van een schakelaar met tijdklok. Wordt compleet geleverd met kruimellade. Door de bijzondere constructie ontstaat luchtcirculatie in de sleuven, hierdoor wordt oververhitting voorkomen en kan zonder onderbreking met de Milan tosti apparatuur gewerkt worden.

Een populair lunchgerecht: de tosti. Een klassieke versie met kaas en ham of een Italiaanse variant met pesto, tomaten en mozzarella. Met het Milan-Toast Tosti-apparaat maakt u ze gemakkelijk en snel, tot twee tosti’s tegelijk. Het apparaat heeft een bijzondere constructie. Er ontstaat luchtcirculatie in de twee verticale sleuven, zo kan er geen oververhitting plaatsvinden. Wel zo handig om tijdens drukke uren zonder onderbreking van het apparaat gebruik te kunnen maken. Met het Milan-Toast Tosti-apparaat kunt u ongestoord doorwerken.

Zeer compleet tosti-apparaat

Het Milan-Toast Tosti-apparaat is solide en gemaakt van roestvrijstaal. De tosti’s worden bereid in verticale sleuven, daarin plaatst u de tostiklemmen. Daarvan zijn er natuurlijk twee: voor elke sleuf een. Omdat niet alle orders tegelijk binnenkomen, kunt u de twee sleuven afzonderlijk van elkaar instellen door middel van een schakelaar met een tijdklok. Ook is er voor elke sleuf een aparte controlelamp. Het maken van een tosti met dit apparaat duurt slechts een paar minuten. Het Milan-Toast Tosti-apparaat wordt zeer compleet geleverd. Zo is een kruimellade inbegrepen. Dit is het ideale tosti-apparaat voor in uw bar, café of bijvoorbeeld restaurant.

Artikelnummer I491031
Merk Milan-Toast
Afmeting (BxDxH) 18,5x30x(h)30 cm
Spanning 230 volt
Vermogen 1300 W
Levertijd 1-3 dagen
Garantie 2 jaar
EAN code 8058456150253
Beoordelen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Heeft u vragen over Milan-Toast Tosti-apparaat roestvrijstaal? U kunt ons op werkdagen bellen op 0512 21 24 02 of een vraag stellen via het onderstaande contactformulier. Binnen één werkdag beantwoorden we uw vraag

Persoonlijke informatie

* Verplichte velden